iStock-617894152.png

Alltid riktig leveranse!

732fd7a88031ff5d8c6067b6a2caee82.png

En langsiktig samarbeidspartner

AS DELPRODUKT er en ledende leverandør av mekaniske tjenester til landbasert industri, skip/maritime, energi/ kraft og offshore/subsea innenfor maskinering, plate- og sveisearbeid, overflatebehandling, montering og kvalitetstesting.

Les mer

Maskinering

Sveising

Overflatebehandling

Målemaskin

Produksjonspartner

2a548270db1b170acc606b3bbfdfc247.png

Bred erfaring og kompetanse

Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner hvor vi lærer av kundenes krav og forventninger, og sikrer at kvalitet, pris og leveringspresisjon blir til beste for kunden.

Alltid riktig leveranse

Med bakgrunn i våre valgte verdier – Tilpasningsdyktig, Effektiv, Nytenkende, Kvalitetsbevisst – og hva vi skal være for våre kunder, er vår visjon: «Alltid riktig leveranse». Med det menes at vår stolthet ved å bli valgt som leverandør, viser seg gjennom all vår innsats ved gjennomføring av produkter til riktig kvalitet, pris og leveringstid.

ggggggg.png

Om oss

Delprodukt har siden starten i 1966 etablert seg som en ledende leverandør av mekaniske tjenester. Vi tilbyr alle typer tjenester innen maskinering, platebearbeiding, sveising, overflatebehandling og sammenstilling, og gjør alt fra prototyper til serieproduksjon; fra enkle deler til komplekse strukturer.

Les mer

Velg språk